Helabo Oy

Juha Aitos ja Timo Kosonen perustivat Helabo Oy:n vuonna 2018. Molemmat olivat työskennelleet yli kahden vuosikymmenen ajan suurten yritysten palveluksessa asiantuntija- ja johtotehtävissä, kunnes pitkään pohdittu yrityksen perustaminen päätettiin toteuttaa. Yrityksen toimipaikat sijaitsevat Turussa ja Helsingissä, joten yrityksen nimeksi valikoitui Helsingin ja Turun nimistä muodostettu Helabo.

Yhtiön päätoimialaksi valikoitui liikkeenjohdon konsultointi ja ensimmäiset projektit olivatkin suurelta osin juridista neuvonantoa, asiakirjojen laatimista ja konsultointia. Pian tämän jälkeen toiminta laajeni henkilöstövuokraukseen sekä avustamiseen rahoitusneuvotteluissa ja yrityskaupoissa. Palvelemme asiakkaita laajasti niin yrityksen kuin yrityksen omistajien tarpeissa.

Tavoitteenamme on edelleen kasvattaa yhtiötämme ja sen liiketoimintaa. Asiakkaiden kanssa keskustellessamme alkoi kerta toisensa jälkeen tulla esiin asiakasyritysten tarve tilitoimistopalveluille ja asiakkaan luona tapahtuvalle hallinnollisten asioiden hoidolle. Lisäksi tarvetta tuntui olevan tilitoimistolle, josta saisi ” henkilökohtaista palvelua yhden luukun periaatteella”. Kuuntelimme asiakkaitamme ja perustimme vuonna 2020 tilitoimiston muutaman alalla jo pitkään toimineen yhteistyökumppanin kanssa. Osittain omistamamme tilitoimisto Mapiton Talous Oy toimii asiakkaiden toivomuksesta ”yhden luukun periaatteella”.

meista

me